PFZW

Nieuwe huisstijl en website

De klus

Pensioenfonds PFZW wilde de dialoog aangaan met haar deelnemers door een interactieve website te lanceren met een nieuwe huisstijl. Daarnaast moest de nieuwe huisstijl makkelijk toegankelijk zijn voor alle medewerkers.

Mijn aandeel

Ik was verantwoordelijk voor het omzetten van alle PFZW-uitingen in de nieuwe huisstijl, waarbij aansluiting met de ontwikkeling van de nieuwe website een cruciale factor was. De opzet van een brandportal binnen de website helpt de medewerkers het juiste communicatiemateriaal te vinden. Als projectleider was ik verantwoordelijk voor de gehele opzet, uitvoering en oplevering van het totale project. Rapporterend aan directie en bestuur PFZW. Afstemming en coördinatie met afdelingen communicatie, ICT, webdesign en technische implementatiepartner.

Het resultaat

Dit zegt de klant

“George is een fijne collega, vakman op traffic, productie en huisstijlmanagement. Efficiënt en doortastend. Niet uit het veld te slaan doordat zijn beide benen stevig op de grond staan. Hij heeft een scherpe blik op mensen en zaken.”

Huistijlimplementatie is een vak.
Ik help je graag om dit tot een succes te maken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Farlane, kan ik je ergens bij helpen?