ROC A12

Drie nieuwe merken

De klus

ROC A12 wilde de aansluiting met de markt verbeteren en het gevoel van passend onderwijs versterken. Daardoor is besloten het studieaanbod te kanaliseren en drie merken in het leven te roepen: Astrum College, Dulon College en Technova College.

Mijn aandeel

Ik was verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp en de introductie van drie nieuwe merken binnen de ROC A12 groep. In nauwe samenwerking met de afdeling communicatie heb ik nieuwe websites laten bouwen en alle communicatie-uitingen ontwikkeld en laten fabriceren. Rapporterend aan raad van bestuur en groepsdirectie. Afstemming en coördinatie met ontwerpbureau, leveranciers en afdelingen communicatie, ICT, studentenzaken, facilitair en inkoop.

Dit zegt de klant

“Met zo’n groot project in het vizier wisten we dat hulp van buitenaf nodig was. Na een selectieproces was het duidelijk dat George de juiste persoon binnen onze organisatie was. Hij heeft onze organisatie door de gehele ontwikkeling en implementatie geleid, waarin hij zelfstandig heeft zorggedragen voor planning, kostenbeheersing en uitvoering. De communicatie met stakeholders en opdrachtgever heeft George in samenspraak met het toenmalige hoofd communicatie uitgevoerd.”

Huistijlimplementatie is een vak.
Ik help je graag om dit tot een succes te maken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Farlane, kan ik je ergens bij helpen?