Universiteit Twente

Implementatie nieuwe huisstijl

De klus

Met het ontwerp van een nieuwe en gewaagde huisstijl in 2011 heeft Studio Dumbar een mooie basis gecreëerd voor de Universiteit Twente. Daarna volgde de uitdaging om de nieuwe huisstijl uit te rollen binnen alle faculteiten en de onderzoekscentra en deze te vertalen naar de juiste middelen.

Mijn aandeel

Universiteit Twente wilde iemand op de campus, die goed kon schakelen met professoren en medewerkers, die zich niet snel uit het veld liet slaan, duidelijk communiceerde en politiek sensitief was. Zij kozen voor mij. Binnen deze complexe wereld met uiteenlopende belangen was het mijn missie de nieuwe huisstijl te implementeren en de merkarchitectuur te bewaken. De scope was breed: van het overtuigen van de faculteitsdirecteur om zijn logo aan de nieuwe huisstijl aan te passen tot overleg met alle secretaresses over relatiegeschenken.

Het resultaat

Dit zegt de klant

“George kwam binnen en zorgde meteen voor rust en vertrouwen, hij is een uitstekende bruggenbouwer en een vakman. Hij heeft ervaring met en expertise bij vrijwel alle communicatiemiddelen. Verder heeft hij als teamleider bijgedragen aan de opzet van de nieuwe website van de UT.”

Huistijlimplementatie is een vak.
Ik help je graag om dit tot een succes te maken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Farlane, kan ik je ergens bij helpen?