Wageningen University & Research

Wijziging huisstijl

De klus

De wijziging van Universiteit Wageningen naar Wageningen University & Research legde meer nadruk op internationalisering en gaf het belang van onderzoek weer. Een naamswijziging en een kleine wijziging in logo zorgde voor een waslijst aan middelen die aangepast moesten worden.

Mijn aandeel

Als projectmanager was ik verantwoordelijk voor de bewegwijzering op de campus en het wijzigen van alle Office templates. Veel overleg en afstemming met leveranciers en stakeholders, zoals campusbeheer en examencommissies zorgden voor een dynamisch traject. In nauw overleg met de overige projectmanagers en de projectleider is op een zeer kostenefficiënte wijze deze transitie ingezet.

Het resultaat

Dit zegt de klant

“We kenden George al van een eerdere periode waarin hij als Trafficmanager al het druk- en printwerk voor ons regelde. We wisten dat hij zich makkelijk en met overtuiging met alle stakeholders wist te verbinden. Ook in dit project heeft hij weer laten zien dat zijn inhoudelijke kennis en doorzettingsvermogen waardevol zijn binnen een complexe politieke omgeving.

Huistijlimplementatie is een vak.
Ik help je graag om dit tot een succes te maken.

Chat openen
Heb je een vraag?
Welkom bij Farlane, kan ik je ergens bij helpen?